Szanowni Państwo.

Można jeszcze zgłaszać biblioteki do projektu "Wypożyczalnia... - edycja 2015".

Przypominamy, że warunkiem otrzymania urządzenia jest:

1. telefoniczne lub e-mailowe zgłoszenie gotowości uczestniczenia w projekcie,
    2. wypełnienie przesłanego przez Stowarzyszenie formularza zgłoszeniowego i przesłanie podpisanego dokumentu w formie skanu lub pocztą na adres: Stowarzyszenie „Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „Larix” im. Henryka Ruszczyca, 00-465 Warszawa, ul. 29 Listopada 10
    3. akceptacja i uzupełnienie umowy użyczenia przesłanej przez Stowarzyszenie,
    4. podpisanie umowy użyczenia przesłanej w 2 kopiach wraz z urządzeniem,
    5. podpisanie regulaminu wypożyczania Czytaka Plus przesłanego w 2 kopiach wraz z urządzeniem,
    6. odesłanie podpisanych dokumentów (tj. jednej Umowy Użyczenia, jednego Regulaminu) do siedziby Stowarzyszenia,
    7. przestrzeganie postanowień umowy oraz regulaminu - wypożyczanie urządzenia (wraz z książkami) osobie niewidomej lub słabo widzącej będącej czytelnikiem biblioteki.

biblioteka nie ponosi żadnych kosztów związanych z uczestnictwem w projekcie. Stowarzyszenie użyczy bibliotece urządzenie nieodpłatnie. Biblioteka nie będzie pokrywać również kosztów naprawy Czytaka Plus w okresie 2 lat.

Projekt „Wypożyczalnia odtwarzaczy cyfrowej książki mówionej dla osób niewidomych i słabowidzących – Edycja 2015” dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego.

W razie jakichkolwiek pytań serdecznie zapraszamy do kontaktu z p. Agnieszką Kwolek – Tel. 22 559 09 41, 661 274 202 lub pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Kontakt możliwy w dni robocze od 9:00 do 15:00.